torstai 18. joulukuuta 2014

Luukku 18



- Tontutko, kysyi isäntä. Joulupukki pudisti päätään ja kertoi, että Jaska ja Juuso olivat joulupukin poroja, jotka olivat ensimmäistä kertaa mukana aatonaaton tarkistuskierroksella. Petteri Punakuono oli vielä viime jouluna ollut mukana sekä aatonaaton että aattoillan kierroksilla, mutta tänä jouluna jo vanhaksi käynyt Petteri oli saanut jäädä kotiin lepään. Oli nuorempien vuoro. Mutta kaikki ei ollut sujunut ihan suunnitelmien mukaan.

Joulupukki kumartui ja poimi maasta lasin sirpaleita. Joulupukin lyhty oli hajonnut rysähdyksessä. No toisaalta, ei lyhdystä muutenkaan liioin apua ollut. Lyhdyn takia oli tähän jamaan jouduttukin. Heikkotehoinen lyhty ei pystynyt korvaamaan Petterin loistavaa nenää. Porot olivat eksyneet reitiltä ja törmänneet suureen kuuseen.

- Mitä me nyt teemme? En ikinä saa rekeä korjatuksi huomisiltaan mennessä.

Isäntä oli jo toipunut pahimmasta hämmästyksestä ja alkoi hahmotella päässään suunnitelmaa. – Mennäänpäs meille. Eiköhän me homma hanskaan saada.

Sisällä isäntä tarttui puhelimeen ja alkoi soitella. Olipa onni onnettomuudessa, että haaveri oli sattunut juuri karkkilalaisen yrittäjän metsässä. Karkkilalaiset yrittäjät olivat tunnettuja hyvästä asiakaspalvelusta, monipuolisista palveluista, joustavuudesta ja ennen kaikkea yhteistyöstä. Sillä yhteistyötä tässä tilanteessa juuri tarvittaisiin.

Minkälaista yhteistyötä mahtaa olla luvassa? Huomenna saamme tietää. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti