lauantai 24. joulukuuta 2016

Luukku 22!

Heippa! Taas on jäänyt luukkuja välistä. Saattekin ne kaikki nyt kerralla. Nauttikaahan. =)


Nämä viimeiset luukut myöhästyivät, koska vietimme joulua etuajassa. Aivan oikein luitte. Meidän joulujuhlamme olivat jo. Emännän perheellä ei ollut vapaata 24. päivä, joten vietimme joulua jo 22.päivä! Nyt myös viimeinkin tiedän mistä joulu koostuu, perheestä/läheisistä. 

Vaikkei vielä ollut virallisesti joulu, niin meistä kaikista tuntui joululta. Omistajakaan ei saanut kaikkia asioita valmiiksi, joita olisi halunnut saada. Se ei kuitenkaan häntä haitannut. Perhe on tärkeintä. Yhdessä meillä oli hauskaa. Ei haitannut vaikkei ollut vielä joulu, ei ollut paljoakaan lunta tai kaikki valmistelutkaan tehtyjä. Meillä oli ja on edelleenkin toisemme. Yhdessä vietetty aika loi lämpöä ympärille. 

Toki on ihanaa, kun jouluna saa lahjoja. Tiedättekö, minäkin sain lahjan! Myös Keni ja Wooster saivat lahjan. Saimme emännältä lahjaksi lumihiutaleen muotoisen herkun. Lisäksi saimme myös palat naudan keuhkoa. Se oli tosi hyvää! Wooster tosin käyttäytyi kummallisesti. Se vain halusi pyöriä keuhkon päällä. Hassu. Sehän oli selvä herkkupala ja tarkoitettu syötäväksi. Toisaalta ihan kiva ettei se sille kelvannut, saimmepahan Kenin kanssa enemmän! =)

Painakaa tuolta sivusta blogiarkistosta seuraavan luukun nimeä, niin pääsette lukemaan sen. =)

1 kommentti: