keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Luukku 7!



Heippa! Myt onkin joulukuuta eletty jo viikon verran. Ei ole enää pitkä aika siihen jouluun, huisia! Sain tuossa tietää jouluun kuuluvan myös lahjojen antamisen ja saamisen. Joku joulupukki kuulema antaa niitä lahjoja oman perheen jäsenten lisäksi. Jotta saisi lahjoja, niin pitää olla kiltti. Minä saan siis paljon, paljon lahjoja. Olenhan ollut todella kiltti. Mitään pahaa en ole tehnyt. 

Mitä? Mitä se omsitaja nyt siellä höpäjää. Ai, tuolien ja pöytien pureskelu on tuhmaa vai? Puhumattakaan tulipalon sytytämisestä emännän työpäivän aikana ja lukemattomien esineiden ja tavaroiden tuhoaminen. Mutta, mutta... Enhän minä pahaa tarkoittanut niitä tehdessäni! Olinpahan vain utelias tai tylsistynyt ja halusin vähän tehdä jotain. Siltikään se ei ole kiltisti tehty, vai? Apua, mitenkähän minun nyt käy... Saankohan yhtään lahjaa. Keni kuulema on ollut todella kiltti, vai niin.... Kiva kun edes joku...

Lahjojen saaminen ei kuitenkaan ole ollut alunperin joulun idea, vaan joulu on jonkun Jeesuksen syntymäpäivä. Se Jeesus oli kuulema hieno tyyppi. Auttoi ihmisiä ja silleen. Tässä videossa kerrotaan nuo joulun ajan tapahtumat silloin kauan, kauan sitten.Vain vähän hauskassa muodossa. https://www.facebook.com/southlandchristian/videos/1656521921272007/

Kiitoksia kaikille, jotaka ovat viitsineet kommentoida tekstejäni. Käyn tänään vastaamassa jokaiseen kommentiin. Huomisen luukun kuvassa on tonttukissa. =)

3 kommenttia:

  1. Ha haa! Löysinpäs sen luukun. Kaikki pennuthan sellaista tekevät. Tai siis ainakin useat. Tai kuitenkin jotkut. Mutta se tulipalo. Hmmmmmm. Itse asiassa aika harvat pennut. Mutta onneksi Rikikin vanhetessaan viisastuu.Toivottavasti=)

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että löysit luukun. Onko luukkujen etsintä ollut kivaa? Eikö muut pennut tosiaankaan leiki tulella? No, ei kai sitten. Koetan viisastua. Se on vain niin hankalaa, kun omasta mielestäni olen jo viisas. Te ihmiset vain haluatte ihan omituisia asioita. No, koetan oppia teidän tavoillenne. =)

    VastaaPoista