lauantai 24. joulukuuta 2016

Luukku 23!

 23. päivän vietimme yhteisestä ajasta nauttien, ennen kuin vieraiden piti lähteä. Sen jälkeen alkoikin pienoinen siivous. Emäntä kävi viemässä tavaroita vanhemmilleen. Silllä aikaa sain olla koko kämpässä, jee! Yleensä hän ainalukitsee minut keittiöön. Teen kuulema muuten sotkua,pyh.... Nytkään en sotkenut. Kävin vain nauttimassa muutaman piparin kuusesta. Meillä on siis pipareita kuusen koristeina. Jotain punavalkoisia keppejäkin siinä on, mutta niitä en ole vielä maistanut. Piparit olivat kuitenkin herkullisia! =)

Kotiin tultuaan emäntä jostain syystä suuttui. Katsoin parhaaksi pitää hieman välimatkaa häneen. Annoin hänen rauhottua ensin ja menin sitten vasta hänen luokseen hakemaan rapsutuksia ja sainkin niitä. Mistähän hän oli kiukkuinen?

Tälläisiä herkkuja siinä kuusessa riippuu. =D

Myöhemmin kun olimme tulleet kotia viimeiseötä lenkiltä, kävin taas hakemassa herkkupiparin. Ja uskotteko, emäntä suuttui! Kielsi tekemästä niin ja vei vielä piparinkin suustani! Ripusti sen vain takaisin kuuseen. Ihan tyhmää. Piparithan on tehty syötäviksi, miksei niitä siis saisi syödä. En tosin aio kyllä niitä syödä hänen nähtensä enää. Muutaman söin kyllä myöhemmin salassa...

1 kommentti:

  1. Olisi varmaan syytä oppia olemaan nätisti kotona. Tai sitten kulkemaan emännän varjona. Mutta, piparit on kyllä hyviä:)

    VastaaPoista