maanantai 5. joulukuuta 2016

Luuku 5!

Heippa taasen! Nyt toi omistaja vihdoin heltynyt kertomaan hieman enemmän niistä joulun herkuista. Piparit siihen kuuluvat, niin kuin jo aiemmin todettiin. Kuulema voi koiratkin pari piparia saada jouluna, jee! Piparitaikinaa olenkin jo päässyt maistamaan, kun sitä on lattialle tippunut. Myös tämän päivän luukussa näkynyt karkkikeppi kuuluu jouluun. Muitakin karkkeja voi olla jouluna tarjolla, mutta niitä ei koirille anneta... Jotain joulutorttujakin kuulema on. Sellaisia en ole vielä nähnyt. Onkohan ne hyviä? 

Noiden makeiden herkkujen lisäksi kuuluu jouluun myös erilaisia laatikoita: peruna-, lanttu-, porkkana- ja maksalaatikko. Ne on kuulema ruokia eikä kirjaimellisesti laatikoita, joihin voisi jotain tavaroita pistää. Maksalaatikkoa olenkin joskus maistanut. Lohi ja kinkku kuuluvat myös jouluun. Parasta noissa herkuissa on se, että niitä voivat myös koirat syödä! Jesh! 

Me saatin Kenin kanssa tälläiset häränkorva herkut tossa yhtenä päivänä. Joulunakin voidaan kuulema saada jotain vastaavaa. =)

Kunpa se joulu tulisi jo pian. Tosin vielä on monta asiaa selvittämättä joulusta. Ainakin osittain se on syötävää. Mitä? Ai, eikö se joulu olekaan syötävää? Ai siihen vain kuuluu herkkuejn syöminen.... Okei... Mitähän muuta siihen kuuluu?

Seuraavassa luukun kuvassa on siivet omaava suojelija. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti